divendres, 7 d’abril de 2017

PROJECTE MALAWI

L’equip docent de Cicle Superior havíem previst per a aquest segon trimestre fer un taller de cooperació que ofereix  l’ONG “Petis músics del món” i que treballa a Malawi. No seria el primer cop que es feia a l’escola, però sí el primer cop que treballaven, junts i cooperativament, tants alumnes: tots els de cinquè i tots els de sisè, i amb el mateix objectiu: apropar-nos a una realitat tan llunyana que molts no sabien ni on ubicar.

De mica en mica, el projecte ha anat creixent i aquí volem compartir amb tota l’escola el que hem après d’aquest país: costums, llengua, història, vestuari, tradicions... A molts de nosaltres, ara,  ens hi agradaria anar.

Però més enllà dels aprenentatges que ha comportat a nivell de continguts, de procediments, de col·laboració..., la visita d’un grup de nois i noies malawaians, amb els que hem compartit un matí d’escola, ha donat sentit a tota la feina, tant a la dels alumnes com a la dels mestres: conèixer per valorar, conèixer per reconèixer-nos, conèixer per riure...per ser més conscients i més feliços.