dilluns, 9 de març de 2015

REPORTERS FOTOGRAFICS OLLA BARREJADA 2015

Els nens i nenes de Primària han estat especialment engrescats aquests darrers dies a l'escola (dimecres 4, dijous 5 i divendres 6 de març) amb la realització dels tallers de l'Olla Barrejada d'enguany.

Un grup de 18 nens i nenes de 3r i 4t han fet de reporters fotogràfics durant els tres dies, aquest ha estat el seu taller.

Lliurement i per parelles han anat de taller en taller i han fotografiat diferents plans i moments de l'activitat corresponent en aquell espai, han après a descarregar les imatges al PC, a retocar-les i editar-les amb el Picassa. Finalment n'han fet la selecció que han considerat oportuna per a ser publicada al Sac de Trons; els hem observat molt il·lusionats, se sentien tots uns professionals de la fotografia.

La selecció final ha estat molt costosa, era difícil desestimar i eliminar imatges que ells consideraven d'interès, però que l'espai i el temps no ens permetia incorporar. Hem gestionat més de 600 fotografies en pocs dies i poques hores.

Us presentem un petit tastet, mini presentació dels tallers de l'Olla Barrejada de tota la Primària i més avall us relacionem els enllaços corresponents a la selecció de fotografies de cada taller, més ampliada.I aquí podeu veure les fotografies que cada parella de reporters ha seleccionat dels diferents tallers que van visitar. Feu clic al nom del taller que us interessi i veureu totes les fotografies seleccionades; també podreu descarregar-vos-les, si ho desitgeu.

Tallers de Cicle Inicial Tallers de Cicle Mitjà        Tallers de Cicle Superior
Cosir
- Actuem!
- Més que xef! 
- Il·lumina't  
- Let's sing and dance!
- Reptes cooperatius    
- Dansa jocs i jocs dansats
Yeah!!
Cosir, cosir
Egg cubisme
Sketch crawl
Dolç xef!
Reportatge fotogràfic
- Súper xef!
- Swing Kids! 
- Il·lumina't 
- Qui vol jugar a ...
Abracadabra
- Cool Art

Moltes felicitats a l'equip de reporters i reporteres!!! Heu fet molt bona feina!