dimecres, 21 de novembre del 2012

SORTIDA DE 2n AL NATUPARK

Els alumnes de segon de Primària el divendres, dia 9 de novembre, vam anar al Natupark de Cerdanyola del Vallès.
Era una sortida inclosa dins l'àrea d'Educació Física, ja que es tracta de tirolines, ponts penjats en els arbres, etc. A més a més tot això ho van practicar en un entorn natural.

Els alumnes s'ho van passar molt bé, grimpant, arrossegant-se, saltant, etc.
Quan vam arribar al parc vam esmorzar per agafar forces per a realitzar els diferents circuits que els monitors/es ens proposarien. Un cop ja preparats vam anar al circuit de pràctiques, on ens van col·locar els arnesos, d'on hi penjaven la politja i els mosquetons, bàsics per a assegurar-nos i lliscar per les tirolines. En el circuit de pràctiques és on els monitors/es ens ensenyaven el que havíem de fer segons el que ens trobàvem al davant (pont, tirolina, liana, etc.). I si hi havia algú que no ho feia bé o li costava tornava a repetir el circuit.

Vam veure que és una activitat sense risc perquè sempre estàs lligat amb un mosquetó i, la majoria de vegades, fins i tot amb dos.


Quan ja vam agafar molta pràctica, alguns intrèpids vam poder fer un circuit una mica més difícil, on algun nen/a va verbalitzar: "és el més difícil que he fet mai, però estic molt content perquè ho he fet i me n'he sortit molt bé!!!"
És una activitat plena de valors, ja que els alumnes s'ajuden entre ells/es, s'han de responsabilitzar de sí mateixos, posar molta atenció al funcionament correcte, etc.
Molts alumnes es van quedar amb ganes de més. Seria una bona activitat per a fer també en familia!!!Animeu-vos, és molt divertit!!!